Transformational Breath®

Contact & Info

Tarieven & Workshops

AdemVrijheid

Home

Ervaringen

Transformational Breath®

Bedankt voor je interesse in Transformational Breath®. Je bent hier niet zomaar terecht gekomen, je bent op zoek naar iets, je loopt tegen vragen aan als:

Woorden zijn de adem van de ziel.


- Pythagoras -

Wat is Transformational Breath®

Vanaf het moment dat je geboren wordt, maak je ontzettend veel mee. Positieve maar ook negatieve gebeurtenissen hebben je gevormd tot wie je nu bent. Onverwerkte negatieve gebeurtenissen kunnen zich vastzetten op bepaalde punten in je lichaam. Deze punten blokkeren de adem en zorgen voor lichamelijke en emotionele knelpunten.

Transformational Breath® helpt je weer zuurstof terug te krijgen in je hele lichaam. Transformational Breath® is een krachtige en zelfhelende ademtechniek waarbij je teruggebracht wordt naar je ademhaling zoals hij is bedoeld: volledig en vrij. Door het aanpassen van je ademtechniek zorg je voor meer zuurstof op celniveau en het doorbreken van lichamelijke en emotionele knelpunten. Het veranderen van je ademhalingspatroon zorgt voor verandering in je leven. Je leeft vanuit je eigen ik, in harmonie met jezelf en je omgeving. Het brengt vrijheid, rust, zelfvertrouwen en een blijvende transformatie.

Transformational Breath® werkt op drie niveaus: lichamelijk niveau, mentaal en emotioneel niveau en spiritueel niveau.

Lichamelijk niveau

Op dit niveau leer je om te ademen zoals je deed toen je geboren werd: open en effectief. Deze techniek kun je direct toepassen in het dagelijks leven. Door deze ademhaling verder te ontwikkelen krijg je meer energie en versterk je het zelfhelende vermogen van je lichaam. De Oosterse geneeskunst leert ons al eeuwen dat de ademhaling het primaire middel is om de vitaliteit van het lichaam te vergroten en het goede in je leven toe te laten.

Door de open en diepe ademhaling wordt je lichaam ontgift, waardoor je je na één sessie al energiek en vitaal voelt.

Mentaal en emotioneel niveau

Onbewust houdt iedereen oude, niet uitgesproken emoties en herinneringen vast. Deze worden opgeslagen op een dieper niveau. “Tot tien tellen en diep ademhalen voordat je reageert!”, komt dit je bekend voor? Je onderdrukt zo een gevoel van woede, verdriet of onbegrip.

Onderdrukt, dit betekent dat de gevoelens wel ergens op worden geslagen, op een plek waar je niet meer komt met je ademhaling. Zo kunnen we onszelf wijsmaken dat we over een kwestie heen zijn gestapt. Dat het nooit is gebeurd en de gevoelens niet bestaan. Dit gaat echter niet zonder er iets voor op te geven: je ademhaling. We gaan oppervlakkiger ademen en leveren zo in op ons energieniveau.

Transformational Breath® leert ons bewust te ademen naar de “zere” plekken. De onverwerkte en ongewenste emoties vormen we tijdens de sessie om naar positieve energie. Door te ademen naar de plekken waar we de emoties weggestopt hebben kunnen we deze negatieve emoties permanent uit ons lichaam laten verdwijnen. Zo is er ruimte voor meer energie die we kunnen gebruiken voor andere, vreugdevolle en positieve emoties.

Spiritueel niveau

Op dit niveau kom je dichter en dichter bij jezelf, bij je echte ik. Transformational Breath® creëert ruimte om echt in contact te komen met jezelf. Door het omvormen van de onverwerkte en ongewenste emoties in positieve energie zul je je zelfverzekerder en energieker voelen. Je staat stevig in je schoenen en kunt situaties beoordelen vanuit een zelfbewuste en sterke persoonlijkheid.

Je hart en je adem staan nauw in verbinding, ook bij Transformational Breath®. Het leren werken met je adem zorgt voor openheid en vrijheid. Het geeft je de mogelijkheid om voluit te leven: om je hart te volgen!

Maar voor wie dan?

Transformational Breath® is geschikt voor iedereen, jong & oud en niet alleen voor mensen met problemen met de ademhaling. Dus ook voor jou! Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat op een goede manier ademen helpt bij:

               Je bent bij AdemVrijheid op de juiste plek voor antwoorden op deze en andere vragen.

AdemVrijheid, de praktijk voor Transformational Breath® ademsessies