Transformational Breath®

Contact & Info

Tarieven & Workshops

AdemVrijheid

Home

Ervaringen

AdemVrijheid

AdemVrijheid houdt voor iedereen iets anders in, dus ook voor jou. Je kunt je vrij voelen wanneer je de kracht hebt gevonden om ook eens “nee” te zeggen en zo voor jezelf opkomt. Of wanneer je duidelijke keuzes kunt maken met betrekking tot je relatie of loopbaan. Zo zijn er legio gevoelens of gedragseigenschappen die jou een gevoel van (Adem)Vrijheid geven.

De eerste stap heb je al gezet: je kiest voor jezelf, je wilt verder doorgroeien. Anders was je niet op mijn site terecht gekomen. Je hebt alles al in je om de volgende stap te zetten, al voelt dat misschien nog niet zo.


Wat kan AdemVrijheid voor jou betekenen?

Je wilt iets loslaten of juist omarmen. Je wilt met een open vizier een nieuwe start maken of juist een uitdaging aangaan. Je wilt gebeurtenissen (uit je verleden) die je belemmeren achter je laten en de volgende stap in je leven zetten. Vrijheid leeft, het is constant in beweging. Mensen laten zich helaas te vaak leiden door angst. Als jij deze angst kunt laten gaan, dan sta je volop in het leven. Ik begeleid je in het maken van deze stap. Mijn missie is geslaagd wanneer jij ervaart wat AdemVrijheid voor jouw eigen ik betekent. Want als jij echt jij bent, ervaar je (Adem)Vrijheid!


Wat betekent AdemVrijheid voor mij?  

Het betekent voor mij dat ik de controle over mijn leven heb en dat ik hier geheel onbevangen in sta. Ik voel me vrij, zonder beknellingen.


Op dit moment leven we in een tijd met veel social media, een tijd waarin je je constant bewust bent van anderen. Mensen zijn snel bang veroordeeld te worden of om dingen te missen. Hierdoor wordt je vrijheid ingeperkt. Leven in het hier en nu, rust hebben en vertrouwen op je intuïtie. Je hart volgen en je eigen keuzes maken. Deze gevoelens wil ik jou door middel van één of meer ademsessies laten ervaren.


Ontroerd zijn is ademhalen met het hart.


- Pierre Reverdy -

Wie ben ik?

Mijn naam is Monique en ik ben gecertificeerd coach op het gebied van Transformational Breath®. Ik ben gelukkig getrouwd met Arjan en moeder van een fantastische zoon Andres. Verder telt ons gezin nog hond Storm en poes Gijsje.

Meer dan tien jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met Transformational Breath®. Ik bereikte een punt in mijn leven dat ik niet wist welke kant ik op wilde. Transformational Breath® heeft mij toen zoveel (Adem)Vrijheid gebracht, dat ik op dat moment besloot dat ik dit ook aan anderen wil doorgeven. Ik wil hetzelfde gevoel van vreugde en vrijheid overbrengen op anderen.

Ik heb woord gehouden aan mezelf en na een intensieve opleiding ben ik sinds januari 2014 Certified Transformational Breath® Facilitator en aangesloten bij de Transformational Breath® Foundation in de VS. Ook lees jij nu mijn verhaal op de website van mijn eigen praktijk, en ben ik lid van de Transformational Breath® Association in Nederland.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen het in zich heeft om een situatie te veranderen en die dromen waar te maken. Klein of groot. Ik wil jou begeleiden in de zoektocht naar jouw (Adem)Vrijheid. Ik wil je laten zien dat iedereen zijn of haar hart kan volgen.

Na mijn opleiding in de gezondheidszorg ben ik mijn loopbaan gestart in de verpleging. Verschillende functies en trainingen binnen deze sector hebben mij veel geleerd over de werking van het lichaam, de hersenen en welke invloed deze op elkaar hebben.

Als mensen-mens, met tevens interesse in de zakelijke dienstverlening, ben ik na een tip uit mijn directe omgeving overgestapt naar de uitzendbranche. Ik was erg nieuwsgierig naar deze kant van het zorgen voor mensen. Na het maken van deze stap ben ik werkzaam gebleven in commerciële functies. Niet alleen als intercedente, maar ook als trainer, coach, sales representative, recruiter, planner en flexpoolcoördinator. Tot ik op het punt kwam dat ik de overstap kon en wilde maken naar mijn eigen bedrijf: AdemVrijheid.

Mijn kracht is juist deze combinatie van jarenlange ervaring in de zakelijke dienstverlening en de zorg. Ik weet als geen ander hoe het werkt in de zakelijke en veeleisende wereld, maar ik weet ook dat iedereen in jouw omgeving, zowel zakelijk als privé, er profijt van heeft wanneer jij goed voor jezelf zorgt.

Als jij de verandering in durft te zetten, gaat er een wereld voor je open. Dan durf je te leven! Het is tijd om je dromen, veranderingen of angsten aan te pakken en voor jezelf te kiezen. En ik kan je hierbij helpen!

AdemVrijheid, de praktijk voor Transformational Breath® ademsessies

Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen, klik dan op het handje hiernaast:                                                                                                                               Ervaringen

Ervaringen